Razvoj aplikacij in spletnih mest

Ponujamo vam neomejeno paleto storitev, ki bodo optimalno prikrojene na Vas ter Vaše storitve ali proizvode.

Najpomembnejši del storitve je analiza Vaših želja in stanja na trgu, analiza konkurence, podrobna analiza Vašega proizvoda ali storitve in nenazadnje načrtovanje, ki je ključnega pomena.

Na podlagi ugotovitev vam bomo glede na Vaš budžet pomagali izbrati tisto rešitev in v takšnem obsegu, kot jo dejansko potrebujete.

Nudimo vam izdelavo podobe podjetja ali blagovne znamke ter pomoč pri lansiranju na trgu. Potrebujete zapleten spletni portal ali enostavno predstavitveno stran? Morda se boste odločili še za spletno oglaševanje. Svetovali Vam bomo kje oglaševati, kako oglaševati in najpomembneje, kje ne trošiti denarja, saj vam bomo z našimi obsežnimi izkušnjami lahko prihranili marsikateri evro.

Grafična podoba, ki jo boste pri nas naročili bo vaše stranke prepričala, da je vaš produkt ali storitev kvalitetna in zaupanja vredna. Naše izkušnje z analiziranjem navad in nagnjenj kupcev na nešteto področjih bodo prinesle rezultat, na katerega boste ponosni.

Vaš spletni projekt bo vseboval urejevalnik, s katerim boste lahko sami dodajali in spreminjali vsebine. Seveda vas bomo v tem tudi izurili. Ali pa se boste odločili, da urejanje prepustite nam. Za vas lahko poskrbimo s storitvijo na ključ. Skrbi boste lahko prepustili nam, da se boste lahko posvetili temu, kar delate najbolje.

Načrtujete mobilno aplikacijo, pa ne veste kako bi se je lotili ali pa že imate natančno določen načrt kako mora izgledati? V enem ali drugem primeru lahko zagotovimo podporo in pomoč pri načrtovanju ter uresničitev Vaše ideje.
Ste majhna trgovinica, ki želi prodajati svoje izdelke ali že uveljavljena trgovinska mreža, ki želi izboljšati svojo prodajo? Za vsakega imamo prikrojeno rešitev.

Želite prihraniti? Z osebnim pristopom Vam bomo znali svetovati kje in kako in razložiti kaj so pasti, ki Vas bodo čakale. Morda ne veste, da potrebujete za spletna trgovina splošne pogoje poslovanja in varnostni certifikat za plačevanje. Za vas bomo zakupili tudi domeno in Vam ponudili spletni prostor, ki ga bomo tudi vzdrževali. Želite, da redno nadgrajujemo spletno stran, da ne bo nikoli zastarela? Ali pa, da bo samo vedno delovala. Za vas bomo hranili podatke in jih po želji obnovili.

Se želite pojaviti v iskalnikih, da vas bodo potencialni kupci lažje našli? Povedali vam bomo kako. Ne bomo prodajali mačke v žaklju. Osnovna optimizacija za brskalnike, ki vam bi jo drugi zaračunali, je pri nas v ceni, skritih stroškov ne bo.

Ko bo projekt pripravljen, Vam bomo lahko pomagali z lansiranjem na trg in primerno marketinško strategijo. Boste zakupili oglasni prostor? Mi vam bomo svetovali kje in vam povedali, če ga lahko preko nas zakupite ceneje.
Ali pa imate zastavljen projekt in želite najeti delavce? Če želite spraviti projekt v življenje, lahko pri nas najamete profesionalnega sodelavca ali ekipo sodelavcev, ki vam ga bodo pomagali uresničiti.

Če še vedno niste prepričani, vas bo veselilo slišati, da nam zaupajo Ministrstvo za notranje zadeve, Pokrajinski muzej Ptuj, Zavod prijateljev mladine Maribor, Evropsko središče Maribor, Rotary Club Maribor Grad, Združenje gospodarstvenikov Maribor, judoistka Urška Žolnir, glasbenica Adriana Magdovski in dolg spisek uveljavljenih podjetij in posameznikov.

Pohvalimo se lahko tudi z oglasnikom industrijske opreme ter kmetijske mehanizacije bager.org in s portalom za upravnike stanovanjskih objektov, ki ponujajo iiPortal svojim strankam, da lahko Vi nadzirate porabo vašega stanovanja in zgradbe, kjer domujete.

Kaj vam lahko torej ponudimo? Skoraj vse! Vprašajte nas. Sodelujemo s široko paleto partnerjev, ki vam bodo lahko svetovali, kjer Vam mi ne bi mogli.