IT – Tim

IT-Tim je podjetje za nudenje informacijskih storitev, odlikuje nas:

SKALABILEN TIM

NENEHNO USPOSABLJANJE

FOKUS

Poslanstvo

Prijazno ter strokovno pomagati naročnikom pri uvedbi informacijskih rešitev, ki jim bodo omogočili pridobiti ali ohraniti konkurenčno prednost; skozi brezkompromisno izvedbo projektov in redna izobraževanja pa omogočiti osebnostno rast vseh zaposlenih s tem pa celotnega podjetja.

Vizija

Vizija podjetja je ostati uspešen gospodarski subjekt, ki se s pomočjo znanja in kakovostnega dela učinkovito spoprijema z izzivi sodobnega časa in ustvarja nove smernice v informacijski tehnologiji, doma in v tujini.

Vrednote

Spoštovanje: Do drugih se obnašamo tako, kot bi si želeli, da se drugi obnašajo do nas. Ne dopuščamo nespoštljivega odnosa, neusmiljenost, brezobzirnost in domišljavost ne sodijo sem.

Integriteta: Z obstoječemi stranki, kot tudi novimi, imamo odprt, pošten in iskren odnos. Ko rečemo, da bomo nekaj naredili, to tudi naredimo. Ko rečemo, da česa ne moremo ali ne bomo naredili, tega ne naredimo.

Komunikacija: Komunikacija je naša obveza. Vzamemo si čas za pogovor z drugim in za poslušanje. Verjamemo, da je informacija namenjena temu, da se giblje in da informacije premikajo ljudi.

Odličnost: Zadovoljni smo z nič manj kot z najboljšim pri vsem kar počnemo. Še naprej bomo zviševali kriterije za vsakogar. Najboljša zabava za vse nas bo spoznati, kako dobri smo v resnici.

Kariera

V podjetju I.T.Tim d.o.o. se zavedamo, da so ravno zaposleni tisti, ki v največji meri prispevajo k razvoju in uspešnosti podjetja. Ustvarjamo pogoje za prijetno, urejeno in dobro organizirano delovno okolje.

Da bi bili zaposleni konkurenčni, strokovno usposobljeni in zadovoljni, zagotavljamo nenehna usposabljanja in izobraževanja. Osebnost vsakega zaposlenega cenimo in vsem nudimo enako priložnost za uspeh.

Če ste kreativni, samozavestni, Vas zanima strokovno izpopolnjevanje pri vodilnih IT podjetjih in stimulativno nagrajevanje, glede na dosežene rezultate, Vas vabimo, da se nam pridružite.

V kolikor ste zainteresirani, Vas prosimo, da izpolnete spletno prijavnico, mi pa Vas, v primeru potrebe po dodatnem kadru, povabimo na razgovor.

Želimo Vam veliko uspeha tudi v prihodnje!

Certificates

Prijavnica (zaposlitev)

Kontakt

Ime podjetja: I.T.Tim d.o.o.

Naslov: Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

Telefon: +386 2  251 34 44

Fax: +386 2  251 34 45

IBAN: SI56 0312 1100 0371 323

BIC: SKBASI2X

E-pošta: info@it-tim.si

Podpora: podpora@it-tim.si

Razvojni oddelek: web@it-tim.si

ID za DDV: SI33519439

Matična številka: 2195003